Welcome, Guest
This is the optional category header for the Suggestion Box.

TOPIC: Air Force 1 cipő online 2010-ben az biztosí

Air Force 1 cipő online 2010-ben az biztosí 3 years 11 months ago #24431

  • reaibhairk
  • reaibhairk's Avatar
Az általános zsír gyakorlatilag azonos. A 9. méretekben az adott Ultraboost 20 súlya körülbelül 10,9 oz, valamint az Ultraboost 20 súlya körülbelül 11,0 oz. Az Ultraboost 20 körüli magasabb alkatrészek száma általában lényegesebb, és így a karcsúbb középtalp lehetővé teszi, hogy az adott súlyterhelés gyakorlatilag azonos legyen.

Az adidas Ultraboost 20-on belüli legfontosabb különbségek az Ultraboost 20 értékeléshez képest az összetevők. Az adott magassarkú jelenleg sokkal vonzóbb, és teljes egészében poliészterből készül, szemben az előző évi poliészter belsővel / Primeknit külsővel. Az adott achilles hálószobai párnák már kivezettek, és csak sokkal több támogatást nyújtanak. az Air Force 1 HIGH cipőjével szállítva az Ultraboost 20-hoz, és a teljes lezárás is sokkal jobban érzi magát.

Egy újabb módosított anyag, amely vegyes mellékhatásokat válthat ki, lehet a friss széles csipke, amely vonalra húz. Az előző évben összeolvadt TPU finom hálóját nagyrészt ember alkotta modellekkel cseréltük ki, a dugattyús, de adaptálható Nike Air Force 1 07 Low PARA NOISE AQ3692 002 Fekete / Fehér / Piros Cipő TPU véggel együtt. Az a vonal alá húzó széles széles csipke nagyobb lesz az összességében, amely sokkal jobban kapcsolódik az adott TPU magas sarkához. A legújabb modell növelheti a lezárást, és segíthet, de sokan választhatják a kompaktabb és könnyű széles csipkét is, amely vonalra húzza az Ultraboost 20 készüléket. Fogom tartani attól, hogy a gondolkodást átadjam egészen addig, amíg a partnerem és megfigyelem, hogy funkciókat.

Partnerünk és én imádtam, hogy miként érezte a Primeknit magasabb az Ultraboost 20-on. A különleges szellőzés nagyon jó volt. Air Force 1 cipő online 2010-ben az adidas biztosítja az alkalmazott Primeknit + alkalmazást, a jobb kötést. A szellőzésnek mindazonáltal nagyszerűnek kell lennie, mivel az alsó rész felső részén nagyobb kötött rutin van, amely bemutatja az előző év rutinját.

Az Ultraboost 20 magasabb jellemzői extra segítséget nyújtanak a karcsú memóriahab segítséggel együtt, az adott láb teljes golyójával ér véget. Az adott Ultraboost 20 emellett kiemelte a memóriahab segítségét, mindazonáltal a memóriahab nem mozogott, mivel nagy, vagy talán teljes egészében a lábán. Ezenkívül az adott Ultraboost 20 hozzáadott öltéseket tartalmaz a láb teljes golyóján, hogy fokozza az adott segítséget. Ez kiváló módosítás lenne minden olyan Air Force 1 MID cipő számára, amely zökkenőmentes talajon fut, mert az elősegíti a csomagtartó teljes segítségét.
The administrator has disabled public write access.